Grønne Energiråd For Den Gjennomsnittlige Forbrukeren

Bruk av grønn energi er en enkel og rimelig måte å hjelpe miljøet på, samtidig som du senker regningene dine. Det er mange enkle tips i denne artikkelen, som vil hjelpe deg med å komme i gang uten å måtte bruke en arm og et ben. Les videre for å lære hva du trenger for å begynne.

Hvis du har en gård prøve noen energisparende alternativer. Vurder å leie ut en liten plass hvor et kraftselskap kan plassere en vindturbin. Du vil høste fordelene med denne energien og plassen som trengs er minimal.

Gjør bruk av fans inne i hjemmet. Du kan enkelt bruke gulv vifter eller har en takvifte installert for å øke luftstrømmen inne i hjemmet. Du kan bruke disse selv om du allerede har et klimaanlegg fordi du kan slå termostaten høyere og bare bruke fansen for luft bevegelse.

Still inn datamaskinen slik at den går i hvilemodus når du ikke bruker den i mer enn 10-15 minutter til enhver tid. Mens de fleste tror at skjermsparere sparer energi, sparer de ikke, og bør ikke brukes som et alternativ til å plassere datamaskinen i hvilemodus.

Finn ut mer om bakken kilde varmepumper. Disse pumpene er plassert under ditt hjem og pumpe den naturlige varmen av jorden for å holde deg varm. Dette systemet kan være kostbart, men pumpene bruker svært lite strøm og kan vare opptil 50 år. Invester i dette systemet hvis du skal bo i et hjem i flere ti år.

Bruk en tankless varmtvannsberederen i stedet for en som bruker en tank. Selv om tankless varmeovner krever elektrisitet eller gass for å varme vann, de bare gjør dette på det beløpet du trenger i motsetning til å lagre den i en stor tank som holdes varm hele tiden. Du kan finne tankless ovner som enten forsyne et helt hus, eller bare en enkelt tappekran.

Hvis du ønsker å spare energi, prøv å ikke bruke oppvaskmaskinen veldig ofte. I stedet la oppvasken lufttørke. Oppvaskmaskiner har en tendens til å bruke mye energi og fordi de bruker så mye strøm, elektrisitet og vann regningen vil være gjennom taket. Hvis du må bruke oppvaskmaskinen, Legg den på en lav innstilling.

Før du begynner å handle for en vindkraft system, vet hvor mye strøm ditt hjem forbruker. For å få mest mulig ut av en bolig vindkraft system, må det være riktig størrelse. Hvis eiendommen er hekta på et verktøyrute nett, bør vind systemet være dimensjonert for å gi ca 50-80% av dine strømbehov.

Hvis du ikke trenger å bruke lysene i hjemmet ditt, slå dem av. Dette inkluderer når du er ikke engang hjemme. Når lysene er igjen, bruker de mye energi, som ikke bare er negativt for miljøet, men det er også negativt på lommeboken din.

Selv om det er super enkelt og ganske kostnadseffektivt å endre hjemmet ditt for å gjøre bruk av grønn energi, er det opp til deg å ta det du har lært her og komme i gang. Jo mer tid du dedikerer til prosjektet, desto bedre blir resultatet. Så kom deg ned på jobb i dag for de beste resultatene!