Lær Å Spare Energi

Du vet sikkert om grønn energi. Du kan gjøre et par ting, og tror det er nok, eller du kan ikke ha gjort noe relatert til grønn energi siden det ble en så populær idé. Uansett hva din erfaring med grønn energi, her er noen gode forslag for å sikre at du kan bruke grønn energi, i hvert fall litt.

For grønn energibruk i hjemmet ditt, bør du endre alle glødepærene dine til de nye energieffektive fluorescerende pærene. Ikke bare vil du spare en bunt på strømregningen, men du vil bidra til å spare energi for fremtidige generasjoner og redusere din egen innvirkning på strømnettet i byen din.

Bruk solcelledrevne utendørslys. Utendørs belysning elementer er et flott sted å bruke solenergi, siden det er lett tilgang til sollys. Det finnes et bredt spekter av belysningsmuligheter som passer til enhver innredning. Ikke bare sparer den soldrevne funksjonen på strømregningen, men det gjør også disse lysene enkle å installere hvor som helst på eiendommen din.

Sørg for at hjemmet ditt er helt forseglet fra alle utkast, hvis du ønsker å leve grønt og bruke rektorer av grønn energi. Vinduer og dører er dine største syndere for å slippe varm og kald luft ut av hjemmet ditt. Så forsegle dem og begynne å spare penger.

Bruker du fortsatt oljevarme? Du kan bytte til en grønnere løsning uten å erstatte ovnen. Finn en kvalifisert tekniker for å inspisere systemet ditt og sørg for at du kan bytte til et biodrivstoff. Biodrivstoff er giftfrie, nedbrytbare og fornybare energikilder som du vil kunne gjenbruke.

Spar energi, og dine hardt opptjente dollar, ved bare å bruke vaskemaskin og oppvaskmaskin når du har en full Last. En liten belastning bruker like mye energi som full Last og oppnår mye mindre for energiforbruket. La tøyet stable opp en annen dag eller to for å maksimere besparelser og effektivitet. Også vurdere tørking klær utendørs på en klessnor hvis tillatt i ditt område. Den friske utandørs duft kan ikke slå, og du vil vise en betydelig besparelse i din nytte regning hvis du kutter tilbake på tørketrommelen bruk.

Før du begynner å handle for en vindkraft system, vet hvor mye strøm ditt hjem forbruker. For å få mest mulig ut av en bolig vindkraft system, må det være riktig størrelse. Hvis eiendommen er hekta på et verktøyrute nett, bør vind systemet være dimensjonert for å gi ca 50-80% av dine strømbehov.

Bytt til lav flow eller doble toalett. Disse spesielle toaletter bare bruke 1,28 liter for flytende flush. Familier bruker vanligvis 20-40% mindre vann ved å bruke dem i stedet for gjennomsnittlige toaletter. I gjennomsnitt kan en familie spare opptil 2 000 liter vann per år! Dette kan gi betydelige besparelser til vann regningen, hver eneste måned.

Nå som du har lest litt om hvordan du bruker grønn energi, bør du ha noen ideer i hodet for å gjøre hjemmet ditt mer grønt. Bruk ideene i denne artikkelen for å komme i gang, og for å gi deg konkrete tiltak du kan ta i dag for å sikre at du lever grønt.